Vores skole - skolen for alle

Sundhedsplejen

De primære samarbejdspartnere for sundhedsplejersken er dig og dit barn, og der tages altid udgangspunkt i din families behov.

Sundhedsplejersken støtter blandt andet dig og dit barn i forhold til en god relation, i at få en god start som familie og i at opnå tryghed som forælder.

Har dit barn særlige behov, kan sundhedsplejersken, efter forudgående aftale med dig, inddrage andre faggrupper, for eksempel indenfor det pædagogiske område eller social- og sundhedsområdet.

I kan bruge sundhedsplejersken som vejleder, støtteperson og samtalepartner. Sundhedsplejersken kan informere om og formidle kontakt til dagpleje/daginstitution, sagsbehandler med mere, hvis I ønsker det.

Sundhedsplejersken samarbejder med blandt andet fødestederne i regionen, de praktiserende læger, sagsbehandlere, dagtilbud og skolerne

Sundhedsplejen er et frivilligt tilbud, og forældre der ikke ønsker tilbuddet, skal meddele det til sundhedsplejersken.

Sundhedsplejersken, træffes på telefon 8792 1967
og mobiltelefon 30761797 (kun i arbejdstiden).